Swe3F erkänt som officiellt nationellt organ

aug 15, 2017 | Uncategorized

Det internationella fitnessförbundet iF3 har tagit in Swe3F (Svenska Förbundet för Funktionell Fitness) som officellt nationellt organ för funktionell fitness i Sverige.

Erkännandet kom i förra veckan från iF3 och dess president Gretchen Kittelberger. Därmed står det också klart att Sverige får representeras med ett lag vid världsmästerskapen i Funktionell Fitness  som avgörs i Californien i mitten av oktober.

– Vi är mycket glada över att kunna meddela vårt beslut om att ta in Svenska Förbundet som det nationella organet för tävlingsinriktad funktionell fitness. Sverige blir därmed vår första officiella förbund i Europa och det ska bli jättespännande att följa expansionen på kontinenten, sa Gretchen Kittelberg i ett pressmeddelande.

Länk till originalartikeln från iF3.