Tre nya styrelsemedlemmar efter årsmötet

jan 31, 2018 | Årsmöte, Featured, Förbund

Söndagens historiska första årsmöte för förbundet var relativt välbesökt och resulterade i tre nya styrelsemedlemmar: Pia Karnerud, Jennie Fredriksson och Emma Lundin. Ordförande Marcus Herou fick förnyat förtroende att hålla i klubban.

Halmstad, Eleiko HQ och Coaches Congress var skådeplatsen den tidiga söndagsmorgon som Swe3F kallade till sitt första årsmöte. Marcus Herou inledde med en halvtimmes presentation av förbundets planer och idéer inför en nästan fullsatt hörsal. Många bra frågor ställdes och besvarades och det kändes som att ett flertal boxar vill hänga med på FF-tåget.

Efter presentationen inleddes själva årsmötet där Anders Behrmann höll i mötesklubban och Mattias Karlsson (CF Norrtälje) förde protokoll. Eftersom förbundet i nuläget bara har två medlemsföreningar, fanns det bara två röstberättigade personer, men yttranderätt hade givits till alla närvarande.

Alla styrelsens förslag och nomineringar gick igenom i sin helhet (se protokollet för detaljer) och det innebar att två interimledamöter avgick (Anders Behrmann och Anna Mugelli) och tre nya ledamöter gavs plats i styrelsen:

  • Pia Karnerud, Avesta
    Motionär från Blackbox i Avesta. Jobbar på bank i Dalarna och har en bakgrund med flera styrelseuppdrag på rätt hög nivå. Brinner för att sporten ska utvecklas.
  • Jennie Fredriksson, Falun
    Engagerad och nyförälskad crossfitmotionär från Måndagsklubben. Arbetar idag som kontor- och marknadschef på ett IT-företag och har lång erfarenhet av projektledning. Tillsammans kan vi lyfta sporten till en ny nivå.
  • Emma Lundin, Stockholm
    Boxansvarig på Crossfit Södermalm. Driven tjej som värnar om bredden och vill se till så att förbundet jobbar lika mycket för motionärer som för elit. Har grundat studentföreningar och suttit i flera styrelser sedan tidigare.

De nya styrelsemedlemmarna samt alla som fått plats i kommittéer kommer att presenteras mer utförligt inom kort.

En av förändringarna som beslutades i samband med årsmötet är att det kommer att etableras en position som sportchef i förbundet – oavlönat tills vidare. Anders Behrmann kommer att inneha tjänsten och kommer att fungera som en länk mellan styrelsen och kommittéerna.