VM till Sverige!

maj 23, 2018 | Featured, Tävling

SWE3F har fått möjligheten om att ansöka om att arrangera VM i Functional Fitness under hösten 2019!

Våra utsikter att få arrangemanget ser mycket goda ut. Vi har ett gott rykte ute i världen om att vi är duktiga arrangörer. Mycket bättre än vad vi själva tror.

Hösten 2018 går VM i London. Oavsett vad de bjuder på för show så ska vi göra det bättre! Vi kan det här med att styra upp saker. Vi har inbillat oss att tyskarna är de mest effektiva i världen. Efter en helg i Berlin så inser vi att Sverige är långt före! Vem gör det bättre? Solklart att vi ska arrangera detta.

Ett VM till Sverige betyder enormt mycket för den sport vi alla deltar i idag. Det blir en extrem push för alla klubbar runtom i landet och en folkfest att samlas kring. Otroligt kul och spännande! Tänk att lilla Sverige kan få denna ära.

Ett VM arrangerar inte sig självt dock och vi söker en arrangerande förening. Du behöver inte ha en förening idag för att ansöka men på tävlingsdagen ska det vara en ideell förening bakom arrangemanget.

Vi har benat ut några frågor som vi vill att du svarar på i detta ansökningsformulär. Det viktigaste är att själva ansökan kommer in, hellre än att alla frågor är besvarade i detalj. Vi hjälper självklart er i processen!

Deadline för att skicka in ansökan är 30e juni. Vi behandlar ansökan under juli och sen skickar vi vår fullständiga presentation om teamet bakom VM till iF3 som kommer ta beslut innan den 31a augusti 2018 om vilken nation som får arrangemanget.

Kontakta oss på info@swe3f.se om du har några frågor