Jenny Beckman – Ordförande

maj 21, 2020 | Uncategorized

Jenny Beckman – Ordförande

Projektledare från Falun. Coach på Måndagsklubben och har flera arrangemang på meritlistan, bl.a MK Open och SM i Funktionell Fitness 2019 i Falun.
Hör Jennys egna ord om det nya uppdraget som ordförande Swe3f:

“Jag blev otroligt stolt när jag blev tillfrågad om jag ville vara med i styrelsen för Swe3f. Att jag sedan fått förtroendet att bli Ordförande känns fantastiskt roligt. Jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften och ser verkligen fram emot att få arbeta med övriga i förbundet under det här verksamhetsåret.

Extra kul känns det att få arbeta med något som jag brinner för och att på en nationell nivå, driva arbetet framåt för att få Funktionell Fitness att växa som sport.
Arbetet för att komma in i RF och att på sikt etablera sporten till en olympisk gren lockar. Jag tror att mina erfarenheter från tidigare engagemang på tävlingar ska komma till nytta i samarbetet med föreningarna runt om i landet.

Det känns kul att vara med från start och arbeta för att sätta standards, kvalitetssäkra tävlingar och vara ett stöd för föreningarna i deras arbete med egna lokala tävlingar.

Redan nu har vi en bra dynamik i styrelsen med olika kompetenser och styrkor som gör att det händer saker hela tiden.”

Styrelsen ser fram emot det här året med Jenny vid rodret!