Swe3F ❤ Kraftmark

dec 24, 2020 | Förbund, Partner

Och en liten julklapp till oss alla…Vi har idag nöjet att få presentera att vi har förlängt vårt samarbete med Kraftmark i ytterligare 3 år❤️
Det är en ära att få chansen att fortsätta växa med hjälp av detta fantastiska gäng?
Vi firar detta med att ge er en promokod: SWE3FKM
När ni handlar på Kraftmark så får ni inte bara 10% på det ni köper om ni använder koden, utan det är även så att av det ni handlar ger Kraftmark 10% till förbundet som ska ringmärkas till ungdomsverksamhet, såsom läger och utbildningar. Både vi och Kraftmark brinner starkt för att utveckla ungdomsverksamheten och detta är en fantastisk hjälp till att kunna dra igång det vi vill under 2021 och satsa mot framtiden!
Så in och kika på deras sortiment nu www.kraftmark.se
Och ha en riktigt God Jul ?