Volunteers Worlds!

sep 10, 2021 | Landslag, Tävling, VM

Vi tackar allra ödmjukast för alla fina ord angående SM-arrangemanget❤️ Utan alla grymma funktionärer hade det aldrig blivit av eller så bra, så nu går vi vidare med nästa arrangemang och behöver er hjälp även där. Vi pratar såklart om VM 26-28 november i Norrköping! Det finns nu ett formulär uppe på hemsidan för Worlds för er som vill hjälpa till att göra det arrangemanget grymt🌟
www.if3worlds.com
A big thanks for all the kind words were receiving about the arrangement of our national championship❤️ It wouldn’t exist or turn out so great if it wasn’t for all the great volunteers that helped us. So now we’re moving on to the next big thing. Of course we are talking about Worlds (VM) 26-28th november in Norrköping, Sweden. We now have a form up on the Worlds website if you want to register as a volunteer and help us make this an awesome event🌟
www.if3worlds.com