Ny styrelse!

apr 16, 2022 | Okategoriserade

Vi vill önska er alla en Glad Påsk och samtidigt presentera nytillskotten och ändringarna i styrelsen efter årsmötet. Staffan Ahlandsberg och Sofie Lindberg kommer ej fortsätta i styrelsen. Dock kommer båda vara kvar i form av andra förtroendeuppdrag. Staffan i tävlings- och domarverksamhet, Sofie i ungdomskommittén och ClubSeries. Nytillskotten i styrelsen är Andreas Sandström och Jonas Söderström, två herrar med stor erfarenhet inom sporten som vi övriga i styrelsen ser fram emot att jobba med. Vi har även utsett Evelina Biel till utbildningskoordinator. Evelina har jobbat med förbundet i utbildningskommittén sedan starten av den.

Styrelsen 2022:

Jenny Beckman, Ordförande

Jonas Hallberg, Vice Ordförande

Harry Hemming, Sekreterare

Linda Bartol, Kassör

Jonas Söderström, Ledamot

Andreas Sandström, Ledamot