En bra start på 2023

jun 26, 2023 | Okategoriserade

Swe3F är sedan den 28/5 antaget som specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet (RF). Vi är mycket glada och stolta över att ha kommit så långt. Med anslutningen till RF följer många möjligheter men också skyldigheter. Styrelsen i Swe3F får nu vägledning av konsulenter på Riksidrottsförbundet om innebörden att vara ett specialidrottsförbund.

Vi har den 16-18/6  genomfört SM för Seniorer och ungdom hos med Highway FF som arrangör hos CrossFit Highway i Linköping, stort tack till er för ert arbete med ett fantastiskt fint arrangemang.

Nu närmast  ser vi fram mot Veteran SM i Svedala, det genomförs i samarbete med JJ Fitness, stort tack för ert värdskap.

Så alltså… vilken bra månad vi haft och fortfarande har.

Sen då? 

Jo efter semestern fortsätter ClubSeries som är en riktigt rolig, trevlig och utvecklande tävlingsform. Lag om 4 tävlande varav 2 damer och 2 herrar som delar upp 5 event inom 90 minuter, där går det undan. Tävlingen arrangeras i hemmabox och inom rimliga avstånd (södra Sverige). Besök en tävling nära dig och heja på ditt lag. Bestäm dig för att vara med i nästa omgång.

För ungdomarna ordnas läger i Falun den 12-13/8 med Elvira Ek och Jesper Valrygg som ledare, håll utkik.

Med dessa inslag i kalendern erbjuder Swe3F utmanande aktiviteter och tävlingar för såväl ungdom som senior, veteraner, elit och bredd.

Swe3F har mycket arbete framför sig. Det är uppgifter på kort och lång sikt. Men mer om detta kommer vi att utveckla i en text efter semestern. Det är information vi skall dela med er och det är uppgifter vill vi dela med er.

Du som är engagerad och vill vara en del i utvecklingen av vår idrott funderar över sommaren hur du vill vara med. Det finns plats i någon av förbundets kommittéer. Tillsammans med andra engagerade personer kan du bidra inom ett av alla de områden som förbundet behöver fördjupa sig i. Det kan vara i tävlings-, utbildnings-,ungdoms-, adaptive-, marknads- eller domarkommittén

Efter semester återkommer styrelsen med en berättelse om vad som kommer att vara i fokus på kort och lång sikt.

Fram till dess önskar vi er alla en fin sommar.

Styrelsen för Swe3F