SM för klubblag

28 November i Vagnhallen – Göteborg

SM Vandringspris

SM bucklan för klubblag infördes 2019 och först inteckning gick till Gårda AK från Göteborg.

SM 2019 

SM 2019 gick av stapeln i Ängelholms  box och besöktes av ca 150 åskådare under dagen.  Tack Kraftmark och Northern Spriti för all hjälp.

Möt lagen som gör upp om SM

CF Kapacitet

Vagnhallen AK

Spiro Rockets

CF Svea

Högst rankat och med en först plats och tre andra platser från kalibreringstesterna  blir det tufft för övriga att mäta sig med laget från Stockholms divisionen. 

Näst högst rankat in i SM finalen och med 2 atleter som representerar Sverige  internationellt så är Vagnallen en stark utmanare.

3e plats på rankingen finner vi laget från Halmstad som varit med sen det började – i laget finner vi j såväl juniorer som masters av högsta klass. 

4e rankade Svea har finalrutin från förra året, även de från Halmstad och ofta ivrig påhejjade av en röststark supporterskara.

Vanaheim AK

KAK Monster

Uddevalla FF 1

Team Goat

Låt er inte luras av 5e seedade Vanheim som trots att de missa två sista testerna på grund av Corona har tagit sig till final, en livsfarlig utmanare

6e seddade KAK från Kungälv gör sin första säsong i CS och går direkt till SM slutspel, imponerande.

7e seedade Uddevalla FF 1 är första laget från föreningen de knep 7e platsen med minsta möjliga marginal framför Halmstads Team Goat

Team Goat 8e seedad och har även de kört alla säsonger av CS så det finns rutin i massor. Stämmer bara testerna så blir de farliga

Tävlingsledningen Clubseries

Staffan Ahlandsberg

Staffan Ahlandsberg

Huvuddomare

Jonas Hallberg

Jonas Hallberg

Huvuddomare

ino@clubseries.se